EUR  
Türkçe  
Rezervasyon Hattı

Gaziemir rent a car En uygun fiyatlar başlamıştır.

Yayınlanma Tarihi: 20/05/2023

Gaziemir rent a car firması olarak en uygun fiyat garantisi veriyoruz.Gaziemir oto kiralama firmamız değişik model ve yeni  araçlarla hizmetinizdeyiz.Gaziemir araba kiralama olarak şu aşamada fiyat kampnyamız şu şekildedir.En uygun fiyat olarak ayırdığımız 50 adet aracı bir ay boyunca kampanyalı olarak günlük 350 tl'ye veriyoruz.Gaziemir rent a car olarak rezervasyon koşullarımız ön ödemesizdir.Aracı teslim aldığınız anda ödeme yapıyorsunuz.Gaziemir rent a car olarak sizlere en uygun fiyatlarla araba vermek için gayret gösteriyoruz.

Gaziemir rent a car da araç kiralarken gaziemir ilçesini gezmenizi tavsiye ederiz

Sizlere kısaca gaziemir' tanıtacak olursa ;

14. yüzyılın başında Seydiköy Aydınoğluları Beyliği zamanında “Gazi Umur Bey” tarafından kurulan Gaziemir ilçesi, 1926 senesinde belediye olmuştur. Cumhuriyet dönemi ile beraber, İzmir’in en önemli ilçelerinden biridir. 133 bin kişilik nüfusa sahip ilçe, İzmir’in 11 km güneyinde, İzmir – Aydın Karayolu üzerinde yer alır. Çatalkaya Dağı’nın eteğinde olup, yüz ölçümü 59 bin 720 dekardır.

Denizden yüksekliği 114 metredir. Batı ve kuzeybatısında Çatalkaya Dağı, doğu ve kuzeydoğusunda Nif (Kemalpaşa) Dağları uzantısı, kuzeyinde Karabağlar, güneyinde Menderes ve Görece Köyü ile çevrelenir.Aslında Gaziemir geniş bir ovada kurulmuştur.

Genel olarak ticaret merkezi ve metropol olarak görünse ve, “Burada nereyi gezebilirim“ intibası yaratsa da, Gaziemir'de Gezilecek Yerler listesine göz atmakta fayda var diyoruz.

Fuar İzmir

Türkiye'nin en büyük fuar ve kongre merkezi olan Fuar İzmir, 337.000 m² lik bir alan üzerinde kuruludur. Yerli yabancı birçok ticari işletmenin katılımı ile senenin bazı zamanlarında çeşitli fuarlar yapılmaktadır. Ayrıca sosyal alanlar ve dinlenme bölümleri mevcuttur. Hem mevcut fuarları gezebilir, hem de keyifli vakit geçirebilirsiniz. İzmir'e gelip te, Fuar İzmir’i görmemek, büyük bir eksiklik olur.

Optimum alışveriş merkezinde herşeyi bulabilirisiniz eğlence yerleri, sinema büyük, alışveriş merkezleri dinlenme yerleriyle izmir'in ve ege bölgesinin en büyük komleks alış veriş merkezidir.

Uluslararası Çocuk Şenliği Kültür Evi

Uluslararası Çocuk Şenliği’ne katılan ülkelerin kültürel ve yöresel eşyalarının sergilendiği ve şenlikle aynı adı taşıyan kültür evi, farklı ülkelerin kültürlerini yakından tanımak isteyen ziyaretçilerin uğrak yeridir. 12 ülkenin eserlerinin sergilendiği kültür evi hafta içi 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaretçilerine açıktır. Aynı zamanda kitap, resim ve fotoğraf sergilerinin düzenlendiği bir sanat merkezidir. Çocuklu gezgin ailelerin mutlaka ziyaret etmelerini öneriyoruz.

Uzay Kampı

7-15 yaş çocukların, bilim ve teknoloji alanlarında bilgilendirip, uygulamalı eğitimlerle takım çalışması, zaman yönetimi, liderlik gibi alanlarda bireysel gelişimlerini geliştirmeyi hedefleyen eğitim ve eğlence merkezidir. Günübirlik programlar yapılmaktadır. Çocuğunuzu sabah emanet edip, akşam teslim alabilirsiniz. Siz, İzmir’in keyfini çıkartırken, çocuklarınız Uzay Kampında kültürel ve eğitici faaliyetler ile zaman geçirebilir.

Seydibaba Türbesi

Tarihteki ismi Seydiköy olan Gaziemir’e adını veren Seydi Mükremüddün dergahından Seydi Baba’nın mezarını halk türbeye çevirmiştir. Seydi Baba’yı kendileri için de kutsal birisi olarak kabul eden Seydiköylü Rumlar, mübadele sonrası gittikleri Yunanistan'ın Selanik kentinde Seydi baba anısına bir şapel yaptırmışlardır. Mübadele ile Yunanistan'a giden Rumların Gaziemir'e gelip ziyaret ettiği türbe İzmir’in önemli türbeleri arasındadır.

Sarnıç Gölet

350 dönümlük çam ormanlarının kapladığı alan, biraz nefes almak ve tabiat ile iç içe olmak isteyen gezginlerin uğrak yeridir. Burada kafanızı dinleyebilir, yürüyüş yapabilir ve muhteşem manzarayı eşliğinde gün batımını izleyebilirsiniz.

Gaziemir ilçesinde, İzmir’in klasik lezzetlerini tadabilir, boyoz yiyebilir veya meşhur Gaziemir köftesinin tadına bakabilirsiniz. Gaziemir’de aç kalmayacağınız kesin ama öyle çok fazla yöresel lezzet şöleni beklememenizi tavsiye ederiz.

Gaziemir Nerede, Nasıl Gidilir?

İzmir şehir merkezine uzaklığı 14 km dir. İlçeye şehir içi ESHOT otobüs ulaşımını kullanarak gitmek isterseniz:
90 HALKAPINAR METRO-GAZİEMİR
152 KONAK-GAZİEMİR
510 BALÇOVA- GAZİEMİR
353 TINAZTEPE- GAZİEMİR hatları ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Raylı sistemi kullanmak istediğinizde; Evka3 –Bornova ya da Fahrettin Altay yönünden metro ile Halkapınar ya da Hilal aktarma Merkezlerinden Cumaovası- Menderes yönüne giden İzban’ı kullanarak da ilçeye ulaşmanız mümkündür. Ayrıca Gaziemir ile Üçyol, Yeni garaj (Otogar), Buca, Bornova, Basın Sitesi, Yeşilyurt arasında düzenli olarak dolmuş seferleri bulunmaktadır.

 

Son Haberler

Sonbaharda yeni uygun fiyatlar Gaziemir Rent A Car'da

            Gaziemir Rent A Car firması olarak 2023 yılının son çeyreğinde yeni uy...

Devamını oku

Gaziemir rent a car En uygun fiyatlar başlamıştır.

Gaziemir rent a car firması olarak en uygun fiyat garantisi veriyoruz.Gaziemir oto kiralama firmamız değişik model ve y...

Devamını oku

Gaziemir rent a car Yeni Araçlar Yeni Uygun Fiyatlar

          Gaziemir oto kiralama firmamız İzmir ili gaziemir ilçesinde İzmir Adnan Mende...

Devamını oku

Gaziemir rent a car 'da en uygun fiyatlar

Gaziemir Rent A Car firması olarak tatilinizi yaparken uygun fiyatlarda arabalarla hizmetinizdeyiz.Gaziemir rent a car ...

Devamını oku

İzmir Havalimanı Araç Kiralama

İzmir Havalimanı Araç Kiralama    Sitemizde Fiyat listesini tıklayarak seçenekler içeri...

Devamını oku
Ödeme Yöntemleri
https://www.gaziemirrentacar.com/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -